TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ

DUYURULAR

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticiliğince 12-13 Mayıs 2016 tarihinde Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUBİTAM) konferans salonunda yapılacak olan öğretim elemanları, doktora düzeyinde eğitim gören ve ilgi duyan yüksek lisans öğrencilerimize yönelik "Fen ve Mühendislik Bilimleri Araştırmacıları için Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi" web sitesi "ttopcm.sinop.edu.tr " adresinde kullanıma açılmıştır. Söz konusu eğitime katılmak isteyen katılımcıların web sitesi içerisinde "Başvuru Formu" sekmesinin altında yer alan bölüme kurumsal e-posta ve şifreleriyle giriş yaparak kayıt olmaları gerekmektedir.

ttopcm.sinop.edu.tr

Kalite