Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi, Sinop TSO Genç Girişimciler Kurulu, Ayancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜSEM) işbirliği ile “Konukla İletişim ve Servis Teknikleri” temel eğitimi Ayancık Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlendi.

Ayancık İlçesinde eğitime katılım sağlayan katılımcılara, Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turhan BAYRAM, Sayın Dr.Öğr.Üyesi Ercan KARAÇAR ile Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ersin ARIKAN tarafından misafir karşılama, servis hazırlama, müşteriyle iletişim ve işletmelerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.

İlki Boyabat’ta ücretsiz olarak verilen eğitim programı sırası ile Türkeli, Erfelek, Gerze ve Merkez ilçelerinde de düzenlenecektir.