Sinop Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği ile Finansal Okur-Yazarlık Sertifika Eğitimi Düzenlendi.

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Dr.Öğr.Üyesi Duygu Çeri tarafından Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen eğitime katılan katılımcılara; Finansal Okuryazarlık, Kişisel Finansal Planlama, Yatırım Kararları Ve Yatırım Planı, Yatırım Araçları, Yatırım Aracı Seçimi Ve Yatırım Portföyü ve Yatırımlarda Risk Yönetimi konularında eğitim verildi.

Eğitim sonunda katılımcılara Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünce sertifikaları verildi.