Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi, Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜSEM), Sinop TSO Genç Girişimciler Kurulu, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ayancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile işletmecilere yönelik “Konukla İletişim ve Servis Teknikleri” Temel Eğitimi verildi.

İlki Nisan ayında Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen daha sonra sırası ile Ayancık, Türkeli, Gerze ve Merkez ilçelerinde düzenlenen eğitimler; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ersin ARIKAN ve Sayın Arş.Gör. Hasan Tahsin KAVLAK tarafından verildi.

Eğitimlerde katılımcılara misafir karşılama, servis hazırlama, müşteriyle iletişim ve işletmelerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.