İlki Boyabat’ta ücretsiz olarak verilen eğitim programına Ayancık’tan sonra Türkeli ilçesinde devam edildi.

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi, Sinop TSO Genç Girişimciler Kurulu, Türkeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜSEM) işbirliği ile “Konukla İletişim ve Servis Teknikleri” Temel Eğitimi Türkeli Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Meslek Yüksekokulu hizmet binasında düzenlendi.

Türkeli İlçesinde eğitime katılım sağlayan katılımcılara, Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Sayın Dr.Öğr.Üyesi Ercan KARAÇAR ile Sayın Arş.Gör. Hasan Tahsin KAVLAK tarafından misafir karşılama, servis hazırlama, müşteriyle iletişim ve işletmelerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.

Konukla İletişim ve Servis Teknikleri Temel Eğitimi eğitim programı;  Gerze ve Merkez ilçelerinde de düzenlenecektir.